Régiók
Események
2024. október
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte a Kiskőszeg MKE

Horvátország
2010. december 2.
A rendezvényen részt vett Juhász Sándor, a Magyar Egyesületek Szövetségének elnöke, ifj. Ginder Ferenc, a Darázsi Járási Tanács tagja, Stipo ©aąlin, a Darázsi járás elöljárója és Stevan Labrović, a helyi választmány elnöke.
A vendégeket Radicsev Mária, az egyesület elnöke köszöntötte, majd Juhász Sándor mondott ünnepi beszédet.

- Elsősorban szeretnék gratulálni a kultúregyesület tagjainak, hogy kitartottak küldetésük mellett az elmúlt tíz esztendőben, és átvészelték a nehéz időszakokat, amikor egyesek megpróbálták ellehetetleníteni az egyesület munkáját. A MESZ arra törekedett, hogy megteremtse a feltételeket az egyesület zökkenőmentes működéséhez és a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a művelődési élet terén mind Kiskőszegen, mind országszerte és külföldön is érvényesülni tudjatok. Nehéz idők előtt állunk, de mi nem fogunk senkinek könyörögni - mondta többek között a MESZ elnöke.
Az ünnepi műsor első fellépője a Kiskőszeg MKE tánccsoportja volt, majd a MESZ Versszínpada lépett színpadra a Magyarok Keresztfája című összeállítással. A műsort a jubiláló egyesület Vörös Mária vezette kórusa zárta.

A bő kétórás műsor záróakkordjaként a szervezők emléklapokat adtak át az elmúlt évek során kiemelkedően tevékenykedő egyesületi tagoknak és a fellépőknek. Budacs Timea és Takács József díszoklevéllel és egy csokor virággal köszönték meg a tagság nevében Radicsev Máriának az elmúlt egy évtizedben kifejtett munkáját.
A kulturális rendezvényt követő vacsorára hivatalosak voltak az egyesület egykori tagjai is. Az estebéd után elkezdődhetett a hajnalig tartó mulatozás, amelyhez a talpalávalót Keresztes József szolgáltatta.

V.S.