Régiók
Események
2024. szeptember
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Pannon Ősz Dárdán

Horvátország
2010. október 21.
Pannon Ősz Dárdán A négy egyesület és a vendégek mintegy két és félórás műsorral kedveskedtek a szépszámú érdeklődőknek. A dárdai Đola Szabadidő- és Rekreációs Központban felállított színpadon mutatkoztak be a dárdai fellépők, a horvát, magyar, szerb és roma egyesületek és vendégeik.

- A rendezvénysorozat záróestjén léptünk a közönség elé. Mindkét szakcsoportunk nagy sikert aratott a közönség soraiban, hiszen az aszszony tánccsoport és a fiatalok is színvonalas produkciót mutattak be. Minden egyesületnek volt meghívott vendége, a miénk Pélmonostorról érkezett, de az eseményen felléptek valkóváriak és vajdaságiak is. Sajnos a műsor legvégén eleredt az eső, de ez mit sem változtatott azon a tényen, hogy sikeres és színvonalas rendezvény részesei lehettek a nézők - hallottuk a Dárdai Magyar Kultúregyesület elnökétől, Bóni Jánostól.

- A soron következő hétvégén Várdarócon mutatkoznak be az asszonyok, azt követően pedig ismét a dárdai közönség előtt lépünk fel. Novemberben egyesületünk egy önálló, nagyobb horderejű nemzetközi rendezvényt szervez, Horvátország legjobb tánccsoportjait látjuk ugyanis vendégül. Erre az eseményre vajdasági és magyarországi vendégeket is várunk - tette hozzá az elnök.