Régiók
Események
2018. december
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

ESZÉK

Elballagtak a HMOM Központ végzős diákjai

Horvátország
2011. május 26.
Elballagtak a HMOM Központ végzős diákjai

A május 19-én tartott ünnepségen a ballagó diákok, osztályonként vonulva búcsúztak a diákévek színhelyétől, majd Kucsera Bandi, a tanintézmény igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket. Az alkalmi műsorban megható búcsúbeszédek hangzottak el, azután pedig a Központ diákjai által készített rövidfilmeket vetítették le. Végül Kucsera Bandi igazgató díjakat adott át a diákoknak, a kiemelkedő tanulmányi eredményükért, sport és közösségi tevékenységükért.
Az elmúlt négy évről csakis pozitív dolgokat tudok mondani. Rengeteg mindent megtanultam ebben az iskolában. Különböző élményeket élhettem át. Az életem egyik legjobb döntése volt, hogy ebbe az iskolába iratkoztam be. A tanulmányaimat továbbra is folytatni fogom. Diplomáciával szeretnék foglalkozni. Az egyik nagy álmom, hogy egyszer konzul vagy nagykövet lehessek – mondta Hordósi Dániel.
A legszebb éveim voltak ezek az évek, amelyet a HMOM Központban tölthettem. Nekem nagyon tetszett, hogy kis létszámú osztályba járhattam, így igen családias légkör alakult ki, az órákon is sokkal többet megtanulhattunk. Jó kis közösséget alkottunk osztály- és iskolai szinten egyaránt. A tanulmányaimat a budapesti Balassi Intézetben fogom folytatni, az úgynevezett nulladik évfolyamon, matek-fizika szakon. Utána pedig a a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szeretnék építészetet tanulni – nyilatkozta lapunknak Molnár Zsuzsanna.
Az elballagott diákok egy lépéssel közelebb kerültek a nagybetűs élethez. Az itt megszerzett tudás révén hasznos tagjai lesznek a közösségnek.

V.S.